RSS

Penulis LIRIK datang balik !




Hai korang korang and ha, kau ! yea kau. hai !! 
dah lame sudah aku tak post minatang hidup neh.
blog punye name pun aku tukar la sedikit. 
Dulu "Alan Sam" sekarang dah pening belajar Chemistery. Letak la avogadro tuh.
dalam 4 bulan rasenye dah tak update.
kebelakangan sebelum nih pon aku bnyk post psl awek jeh.
bosan la korang bace. 
aku nk buad pembaharuan yang teramat baru ! sampai korang tak kn perasan ape yg baru !ahaha
minggu depan dah periksa. 
memalaskn diri betul adoi aku nk buad Revision.
harap korang setia lah iyo mengetahui berita2 yang tak senonoh dari aku. haha
babai love follower2 aku ! muuahh !

1 comments:

mRs . sEcrEt said...

hahahaha..godiks aje keh ko !!..kuikui..hehe..lepak2..mntg2 r amek alirn saen..tu r..org soh trozkn agme ta nak..hahahaa..tade pon aq soh ko updtes blog..hahah..kuikui..soe der !!